O meni

CERTIFIKATI

IN DIPLOME

GO FUNCTIONAL

O MENI

Sem Gregor Furek, diplomant Fakultete za šport v Ljubljani, kjer sem izbral področje fitnesa in športne rekreacije. Znanje, ki sem ga pridobil na fakulteti, bi rad delil naprej in omogočil ljudem, da dosežejo svoj športni cilj in izboljšajo kvaliteto življenja.

Potrebno je veliko discipline ter truda, da ostajaš na želeni ravni in konkurenčen na svojem področju. Pomagal vam bom in omogočil, da boste optimalno pripravljeni v svoji športni disciplini, oziroma boste živeli kvalitetno življenje brez težav. Telesna aktivnost je še kako pomembna, saj ohranja mnoge vitalne lastnosti in sposobnosti, ki posledično zvišujejo kvaliteto življenja. V športu in rekreaciji je potrebno, da dosežete rezultate varno in z načrtom, ki vas bo pripeljal do vašega cilja.

Najhujša za športnika je poškodba, tudi sam sem imel hudo poškodbo, ki me je od športa oddaljila za dobro leto. Takrat sem spoznal, kako pomembna je pravilna in načrtna rehabilitacija, tekom tega pa me je vedno bolj pričelo zanimati to področje. S ciljem, da bi ljudem čim bolj pomagal in lajšal bolečine, sem se začel izobraževati na Akademiji za manualno terapijo, kjer sem se usposobil za izvajanje različnih tehnik, kot so artikulacija, manipulacija, dry needling in IASTM, prav tako pa izvajam tudi flossing in kineziotaping. 

Sem strokovnjak za športno prehrano in se predano posvečam optimizaciji prehrane športnikov in rekreativcev. Z bogatim znanjem in izkušnjami pomagam posameznikom doseči najboljše rezultate pri treningih in tekmovanjih ter izboljšati svoje splošno zdravje s pravilno prehrano in prehranskimi strategijami.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ALI ME POKLIČI: +386 040 355 410